domingo, 26 de octubre de 2008

AQUESTA SETMANA OBRIM LES INCRIPCIONS DE LA CORRECUITA

Com pasa le temps, nosaltres tan feliços fent els preparatius i ens oblidem d'obrir les inscripcions!! Però a mitjans d'aquesta setmana ja podreu comensar a fer-les. Tindreu tres punts per fer les incripcions, una serà a través de btttarragona.com i els altres dos punts seran a: Ciclesport Marcos ( Valls) i a Cicles Roman ( Torreforta). PERÒ NO SERÀ EFECTIU FINS A MITAT DE SETMANA APROXIMADAMENT.



Aprofitar i dir que l'altre dia varem rebre la visita del Pep i l'Isaias, que juntament amb el Kiko, Néstor i Victor vam fer un tomets la circuit. No penseu que fer un circuitet curt vol dir que sigui un paseig. Vam fer alguna volta a ritme i l'última part del circuit va fer suar a més d'un! Cert que és un circuit força ràpid, encara que ficarem algun tram que fagi trencar el ritme i un parell de corriols que faran que fer una volta es converteixi en una aunténtic sprint!



Aquí podeu veure el perfil de la cursa, pocs km , però dintre d'això trovarem corriols, pujades, parts molt rodadores i alguna que altre trampeta!!






L'alzina centenaria, que creïem que farà recordar la CORRECUITA.


No hay comentarios: