martes, 30 de septiembre de 2008

1 compe d' escalada BIDIT


El passat 20 de setembre, sense gaire temps i molt prematur, va surgir la primera competició Bulder a Tarragona!!! La compe és va realitzar al Rocódrom BIDIT. Aprofitant el magnífic "roco" van sortir un espectaculars i durs blocks, que van fer gaudi tant a participants com a espectadors!! Van comptar amb més de 25 escaladors i numeros públic, si van fer dos categories amb unes eliminatories per decidir els finalistes. També es va fer un espectacular concurs de "lances" , tot un espectacle!!! en el que, el guanyador va deixar impresionat als asistents amb el seu salt!
  • El guanyador del concurs de "Lances" fou: NACHO CALVO

  • El guanyador de "promeses" fou: TONY

  • El guanyador de "motivaos" fou: CARLES

La competició va ser organitzada pels propietaris del Rocódrom, Oriol i Quim que van aconseguir molts regals pels participants i premis pels guanyadors. El encarregat del muntatge dels Blocks i coordinació de la competició, va ser Victor de Nevic Events, que va comptar amb l'ajut de Nacho tambè de Nevic Events.

Properament Victor de Nevic Events, donarà uns cursos d'escalada durant el més d'octubre, al Rocódrom BidiT. Per més info: 677405584

No hay comentarios: