viernes, 30 de octubre de 2009


Feliços i satisfets!!! Aquestes dos paraules són les que tots els organitzadors de la Correcuita tenim al nostre cap. Després de mesos de feina , estem satisfets de com va anar tot el passat 25 d'octubre, a la segona edició de La Correcuita.
Com no donar les gràcies a tots els col.laboradros i esponsors, que sense ells potser no es podria fer la Correcuita, així que per la part que ens pertoca , GRACIES!!!!! Cal continuar amb els agraïments a tots aquells que ens han ajudat a que tot funcionés correctament; Dani, Angel, Annabel, Nacho, Albert, Lulu, Laia, Xavi, families.
Estem a l'espera de rebre les més de 500 fotografies ( demanem una mica de paciencia ), sabem que molt de vosaltres esteu molt interessats en elles, però l'espera val la pena!! Ara mateix estem treballant per oferir de una manera ràpida els temps per volta de cada participant, ens porta més feina del que ens pensavem , però en breu o tindreu .

Clicant al link anireu a les fotografies que va fer en Jordi Carnicer, gràcies!!!!! lesionat o no sempre s'ah de tindre afició per la btt!!!!


Classificació Correcuita 09, clicar per ampliar







No hay comentarios: